Om oss

VISION

Stjärnviken - när du vill ta julkänslan hem till dig.

Stjärnvikens vision är att skapa en unik julbutik på nätet. Vi vill ge våra besökare en inspirerande upplevelse och julkänsla med hjälp av vackra bilder och ett brett sortiment av handplockade varor. Vi riktar oss till en bred målgrupp med jul som ett gemensamt intresse. Det vi värdesätter högst är våra kunder och därför vill vi alltid ge en så snabb och bra service som möjligt.

OM STJÄRNVIKEN

Så fint att du har hittat vår webbshop välkommen! Jag heter Veronica och med hjälp av Daniel driver jag Stjärnviken som är ett litet familjeföretag och varumärke inom julinredning. Företaget startade 2020. På hemsidan hittar du mina metallskyltar med texter och julmotiv som blir fina inredningsdetaljer till ditt hem. Jag handplockar även juldekorationer och annat vackert som hör julen till för att få ett bredare julsortiment.

HISTORIA

För mig har var julen alltid varit en magisk tid och det har blivit några besök till London under åren som är en perfekt plats för alla julälskare med sitt fantastiska utbud och julstämning. Det var där på en av Londons gator som jag började drömma om att starta något eget inom julinredning. Att gå in i en helt ny bransch utan erfarenhet samt att bryta sig loss från all trygghet var dock ett alldeles för stort steg men plötsligt stod jag inför möjligheten att startat eget. Jag började illustrera julskyltar samtidigt som jag funderade på om jag skulle starta en webbshop med julinredning. Jag blev lite osäker och startade istället upp en webbshop inom heminredning. Det tog dock inte så lång tid innan jag tappade mitt engagemang och kände att något var fel. Efter en tids övervägande bestämde jag mig för att följa mitt hjärta och gå över helt till julinredning och försöka skapa den dröm jag en gång hade på Londons gator.

Tycker du med om julen och vill följa vår resa och se det senaste nyheterna i vår webbshop samt få inspiration tips och idéer inom julen så följ oss gärna på Instagram eller Facebook.

Allt gott Veronica & Daniel